Zo helpen wij Metropole Druten aan meer bezoekers!

Het mooiste automuseum van Nederland op de kaart zetten. Met een totaalcampagne verkopen we maandelijks meer tickets!

De uitdaging van deze case:

Van privé collectie naar een automuseum. Geen landelijke bekendheid, maar wel maandelijks willen groeien. Daarvoor is een goede gestructureerde online aanpak nodig. 

Meer naamsbekendheid, stijging in verkoop van tickets en meer belangstelling in de regio. Dat was de uitdaging bij Metropole Druten. Meer dan de moeite waard om zelf een kijkje te nemen. 

DSC03672 2

Resultaten van dit succesverhaal!

Tickets per weekend
0 +
#1 posities in Google
0 +
CPC
0
Organische Kliks
0 +
DSC03712 3

Zo hebben we Metropole Druten helpen groeien:

Een museum met unieke automobielen is een, mensen naar dit museum trekken is twee. Dat hebben we gedaan met een brand awareness campagne met converterende videocontent. 

Met SEO zijn we vanaf nul naar 5000+ organische bezoekers gegaan door te focussen op on page optimalisatie en goed zoekwoorden onderzoek. Hierbij leggen we nadruk op hoog volume, lage keyword difficulty. 

Met onze Google Ads campagnes hebben we vooral met retargeting het meeste succes gehad. Zo bouwen we aan een blijvend succesvolle campagne. 

Klanten aan het woord.

Jesse
Simplace.co

De grootste Simracing webshop van Europa worden, dat word je niet zomaar. Zo’n uitdaging helpen we graag aan mee! 

Jelle & Willem
Alcanside.com

Luxe alcantara telefoonhoesjes wereldwijd verkopen. Zo hielpen we Willem en Jelle de markt van de telefoonhoesjes veroveren.

Gerrit
Wakeboardonline.nl

Met een ongekende passie voor wakeboarden weet Gerrit ons te triggeren om meer klanten te bereiken. En of dat gelukt is! 

Fan van deze klantcase?

We vertellen er graag meer over. Bijvoorbeeld onder het genot van een (digitale) kop koffie. Plan makkelijk in wanneer het jou uitkomt.