Wat doet een online marketeer? Wij leggen het voor je uit.

Wat doet een online marketeer? – Wij leggen het voor je uit.

Werken als online marketeer, misschien denk je er over na of ben je aan het oriënteren. In deze blog leggen we je uit wat een online marketeer doet bij Innomarca! 

 

Even terug, wat is online marketing ook alweer? 

Bij online marketing doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat we via de juiste kanalen de juiste doelgroep weten aan te spreken. Om deze wellicht te overtuigen om een aankoop te doen, of juist te inspireren. Bij Innomarca geloven we heel sterk in de kracht van online marketing en wat dit voor bedrijven kan doen. Dat doen wij in ons bedrijf door met onze webdesign skills krachtige visitekaartjes te bouwen voor bedrijven. Maar bijvoorbeeld ook door duurzaam online winstgevend te zijn binnen Google Ads of juist door organisch de website een stukje beter te maken met SEO

Wat doet een online marketeer op dagelijkse basis bij Innomarca? 

Bij Innomarca werken we niet met klanten, maar met samenwerkingspartners. Deze samenwerkingspartners helpen we online groeien met geadverteerde campagnes of juist organisch. 

google ads uitbesteden jip aan bureau sea expert

Als online marketeer help je dan ook op verschillende vlakken mee. Door klanten te helpen bij uitdagende vragen, campagnes verder te optimaliseren en het maximale uit iedere geadverteerde euro te halen. Of juist door de website net een stukje beter te maken dan de concurrentie. Waarom? Omdat we namelijk willen groeien! 

Die ambitie zit er bij iedereen in, in ons bedrijf. Naast het werken voor deze partners vinden we het leuk om met elkaar toffe dingen neer te zetten. Content shoots voor onze eigen marketing, meedenken over online marketing funnels of misschien wel het opzetten van een eigen whitepaper. Alles om ervoor te zorgen dat we de juiste doelgroep weten te bereiken. 

Je kan er dus zeker van zijn dat je bij Innomarca nooit een dag hoeft te vervelen.

Wil je bij Innomarca werken als marketeer?

We zijn aan het groeien bij Innomarca, en dat is mooi. Nieuwe bedrijven die we mogen helpen. Een team die aan het groeien is en een hoop gezelligheid in de tussentijd. Wil je niet alleen maar weten wat een online marketeer doet, maar vooral de marketeer zijn? Dan moet je zeker hier eens kijken. We hebben regelmatig toffe vacatures!